mr. T. (Tarkan) Kocabas

Advocaat
Tarkan heeft zijn master rechtsgeleerdheid bemachtigd aan de Universiteit Leiden.  Samen met zijn echtgenote Emine behoort hij tot de oprichters van Kocabas & Güler Advocaten. Tarkan is quick on his feet, zoals ze dat in het Engels uitdrukken. Hij heeft altijd wel zijn woordje klaar en een uitweg voor elke situatie. Hij specialiseert zich voornamelijk in het strafrecht. Ook houdt hij zich bezig met diverse civiele kwesties. Tarkan gelooft niet in geluk. Oefening baart kunst, dat is de essentie.

mr. E. (Emine) Kocabas – Guler

Advocaat
Emine heeft haar studie rechtsgeleerdheid afgerond aan de universiteit te Leiden. In juli 2012 is zij beëdigd tot advocaat en is deze ambitie aangegaan door oprichting van haar eigen kantoor, samen met haar echtgenoot Tarkan. Emine is een echte perfectionist. Een geduldige samenwerking met cliënten en een strikte werkhouding zijn voorbeelden van haar sterke kanten. Zij is gespecialiseerd in het strafrecht, jeugdrecht en personen- en familierecht.

Emine is lid van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA).

Y. (Yosuf) Habib LL.B.

Legal Adviser
Yosuf heeft zijn Bachelor Recht aan de hogeschool te Den Haag behaald. Tijdens zijn studie heeft hij zich als stagiair verbonden aan Kocabas & Güler Advocaten. Heden ten dage is Yosuf werkzaam als juridisch medewerker binnen het kantoor. Daarnaast studeert hij om zijn master te verwerven. Yosuf is ambitieus en voert zijn werkzaamheden kwaliteitsgericht uit. Hij zet zich vanuit volle overtuiging in voor zijn cliënten. Arbeidsrecht is één van zijn sterkste kanten. Daarnaast kan Yosuf u bijstaan in andere civiele zaken, zoals huurkwesties en consumentenzaken.

Yosuf is lid van de Vereniging van Arbeidsrecht (VvA).

Ü. (Ümran) Kocabas

Office manager
Ümran is als office manager zeer betrokken bij alle lopende zaken op kantoor en is altijd up-to-date. Daarnaast is zij ook nog student aan de Universiteit Leiden voor het behalen van haar Master Rechtsgeleerdheid. Ümran is formidabel als het gaat om het houden van overzicht in drukke en stressvolle situaties en is in staat om elke cliënt te woord te staan.

D. (Donia) Abd Rabou

Stagiaire
Donia is als student-stagiaire gebonden aan Kocabas & Güler Advocaten. Zij wordt hiermee opgeleid tot een sterke juridische medewerker en in de gelegenheid gesteld een kijkje te nemen in onze keuken. Daarnaast ondersteunt zij ook al haar collega’s. Donia beheerst meerdere talen, te weten Pools en Arabisch zowel in woord als geschrift.

neem vrijblijvend contact op