mr. T. (Tarkan) Kocabas

Advocaat
Tarkan heeft zijn master rechtsgeleerdheid bemachtigd aan de Universiteit Leiden.  Samen met zijn echtgenote Emine behoort hij tot de oprichters van Kocabas & Güler Advocaten. Tarkan is quick on his feet, zoals ze dat in het Engels uitdrukken. Hij heeft altijd wel zijn woordje klaar en een uitweg voor elke situatie. Hij specialiseert zich voornamelijk in het strafrecht. Ook houdt hij zich bezig met diverse civiele kwesties. Tarkan gelooft niet in geluk. Oefening baart kunst, dat is de essentie.

mr. E. (Emine) Kocabas – Guler

Advocaat
Emine heeft haar studie rechtsgeleerdheid afgerond aan de universiteit te Leiden. In juli 2012 is zij beëdigd tot advocaat en is deze ambitie aangegaan door oprichting van haar eigen kantoor, samen met haar echtgenoot Tarkan. Emine is een echte perfectionist. Een geduldige samenwerking met cliënten en een strikte werkhouding zijn voorbeelden van haar sterke kanten. Zij is gespecialiseerd in het strafrecht, jeugdrecht en personen- en familierecht.

Emine is lid van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA).

mr. Y. (Yosuf) Habib

Advocaat
Yosuf Habib is uw sparringpartner voor alle arbeidsrechtelijke vraagstukken. Hij heeft meer dan vijf jaar advies- en proceservaring in het arbeidsrecht. Yosuf biedt bijstand aan zowel particulieren als ondernemingen op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht en consumentenrecht. Als advocaat houdt Yosuf zich bezig met diverse civiele zaken, denk daarbij aan vraagstukken die te maken hebben met arbeidsovereenkomsten, ontslagprocedures, arbeidsongeschiktheid, gebreken aan woon- of bedrijfsruimtes en zakelijke geschillen. Daarnaast is Yosuf gespecialiseerd in het strafrecht.

Yosuf is gespecialiseerd in het strafrecht en arbeidsrecht en lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA) en Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA).

D. (Donia) Abd Rabou

Juridisch medewerker
Donia is als juridisch medewerker gebonden aan Kocabas & Güler Advocaten. Door de jaren heen heeft Donia zich gespecialiseerd op het personen- en familierecht. Daarnaast ondersteunt zij ook al haar collega’s. Momenteel rond Donia haar master Rechtsgeleerdheid, variant strafrecht aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Donia beheerst meerdere talen, te weten Pools en Arabisch zowel in woord als geschrift.

Ü. (Ümran) Kocabas

Office manager
Ümran is als office manager zeer betrokken bij alle lopende zaken op kantoor en is altijd up-to-date. Daarnaast is zij ook nog student aan de Universiteit Leiden voor het behalen van haar Master Rechtsgeleerdheid. Ümran is formidabel als het gaat om het houden van overzicht in drukke en stressvolle situaties en is in staat om elke cliënt te woord te staan.

neem vrijblijvend contact op