U hebt Letselschade en bent op zoek naar een Letselschade Advocaat in Zoetermeer?
In verreweg de meeste gevallen kan Kocabas & Güler Advocaten u vanaf vandaag gratis bijstaan. Bel 079 – 30 30 379 om vrijblijvend uw situatie voor te leggen.

Schadevergoeding door hulp letselschade advocaat Zoetermeer
Het oplopen van letselschade als gevolg van bijvoorbeeld een bedrijfsongeval of verkeersongeval heeft voor de slachtoffers vaak ingrijpende gevolgen. Naast de emotionele en lichamelijke klachten lijdt u ook schade.

Bij letselschade moet u denken aan bijvoorbeeld:

  • loonderving
  • kosten voor huishoudelijke hulp
  • kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • verlies van no-claim
  • aanpassingen van de thuissituatie
  • smartengeld.

Indien uw letselschade is veroorzaakt door schuld van een ander kan dit op diegene worden verhaald. Het is verstandig om u hierbij te laten bijstaan door Kocabas & Güler Advocaten. Eerst zal namelijk bewezen moeten worden dat het ongeval niet aan uzelf is te wijten en dient er te worden aangetoond dat uw letsel door het ongeval is ontstaan. Kocabas & Güler Advocaten verzamelt het bewijs omtrent de toedracht van het ongeval en het letsel dat u hierbij hebt opgelopen. Ook verzamelt Kocabas & Güler Advocaten informatie omtrent de omvang van uw schade en verhaalt dit vervolgens op de aansprakelijke partij of diens verzekeraar.

Rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Zoetermeer

De meeste slachtoffers hebben geen kennis van alle stappen die doorlopen dienen te worden om letselschade te claimen. Een letselschade expert is volledig op de hoogte van de complexe juridische materie en is daardoor in staat uw standpunten helder en sterk te onderbouwen.

Gratis rechtsbijstand door Kocabas & Güler Advocaten in Zoetermeer

U hebt letselschade opgelopen en zit niet te wachten op extra hoge kosten voor een letselschade expert, maar u wilt wel professioneel hulp. Het is in Nederland zo geregeld dat alle schade betaald dient te worden door de aansprakelijke partij. Kocabas & Güler Advocaten kan u dus vanaf vandaag gratis bijstaan. Aarzel niet en neem contact op Kocabas & Güler Advocaten.